Breaking News
Loading...
10 Temmuz 2014 Perşembe

Yeşil Deniz Ne Zaman Başlayacak



Yeşil Deniz Ne Zaman Başlayacak isimli bu makalemizde sizlere kısa süre sonra Trt1 ekranlarından yayınlanacak olan dizi hakkında bilgiler vereceğiz.

Yeşil Deniz Ne Zaman


Başlayacak Belli oldu: 

‘Yeşil Deniz’ doksanlı yıllarda yaşanmış gerçek bir öyküden esinlenerek yapılıyor. Oyuncu kadrosunda Yener Gürsoy’un da yer alacağı dizinin erkek başrol oyuncusu Yabancı Damat, Balkan Düğünü, Evlerden Biri ve Saklı Kalan dizilerinde rol alan Özgür Çevik oldu.
Tek Türkiye dizisinin senaristi Ali Kara’nın kaleme aldığı dizi Ege’de geçen bir köy komedisi olacak. ‘Yeşil Deniz’ ilk bölümüyle 30 Eylül Salı günü TRT1 ekranlarında olacak.

Hikayesini 1990 yılında yaşanmış gerçek bir yaşam öyküsünden alan ve halen cast çalışmaları devam eden Yeşil Deniz Dizisi, yayınlanma tarihi olarak kanal tarafından yapılan açıklamaya göre Eylül ayı düşünülüyor. Halen cast çalışmalarının yapıldığı, Ağustos ayında çekimlerine başlanılacak olan Yeşil Deniz Dizisi için çekim yeri olarak özellikle Manisa Kırkağaç ve Aydın Söke ilçeleri düşünülüyor.
Dizinin yayın tarihi ve yayınlanacağı saat ise şuan belli değil. Yayınlanacağı kanal olan Trt1 bu konuda şuana kadar kamu oyunu bilgilendirici bir açıklama yapmamıştır. Dizinin yayın tarihi ve saati (Saat için muhtemelen 20:00 düşünülüyor) için bir bilgi açıklandığı takdirde hemen bu sayfadan öğrenebileceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer