Breaking News
Loading...
9 Temmuz 2014 Çarşamba

TRT 1 Yeşil Deniz dizisiyle izleyiciyi ekrana kitleyecek Yeşil Deniz tanıtım fragmanı izle

TRT yeni bir projeyle daha izleyiciyi ekranlara kitlemeye hazırlanıyor. Yeşil Deniz dizisi TRT 1'de başlamaya hazırlanıyor. Yeşil Deniz dizisinin konusu ne, Yeşil Deniz dizisinde hangi ünlüler rol alacak? İşte detaylar.
















TRT yeni bir projeyle daha izleyiciyi ekranlara kitlemeye hazırlanıyor. Yeşil Deniz dizisi TRT 1'de başlamaya hazırlanıyor. Yeşil Deniz dizisinin konusu ne, Yeşil Deniz dizisinde hangi ünlüler rol alacak? İşte detaylar...

Yeşil Deniz dizisi 
TRT konus ne? Yeşil Deniz dizisi TRT oyuncuları kim? Yeşil Deniz dizisi TRTfragman. Yeşil Deniz dizisi TRT haberleri ve bölüm konusu.

 

TRT1′in yeni sezondaki iddialı dizilerinden Yeşil Deniz’in tanıtımı yayınlandı.TRT1 ekranlarında Yeşil Deniz adında yepyeni bir dizi başlıyor. Gerçek bir öyküden esinlenilerek senaryolaştırılan TFT Film imzalı dizi 90′lı yıllara farklı bir bakış açısı katacak.


Çekimleri Manisa Kıkağaç ve Söke’de yapılan dizinin şuanlık bilinen tek oyuncusu, başarılı oyuncu Yener Gürsoy. Dizinin diğer oyuncuları için cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer