Breaking News
Loading...
12 Mayıs 2015 Salı

Yeşil Deniz 30.Bölüm Tek Link İndir Torrent İndir 18.05.2015 Son Bölüm

Yeşil Deniz Son Bölüm Tek Parça İndir Torrent İndir

Yeşil Deniz Son Bölüm Tek Parça İndir Torrent
Yeşil Deniz Son Bölüm Tek Parça İndir Torrent

30.Bölüm

Tek linkler:

Sadıçlar sahte müezzin Bahri'yi müfettişlere yutturabilecek mi?

Müfettişlerin Cemil'le görüşme ısrarı işleri karıştırıyor. Cemil yavru kedi Sümek'i bulunca yaşadıklarının rüya olmadığını anlamıştır. Her yerde kayıp müfettişleri arayan bizimkilerin karşısına çıkıp onlardan bir açıklama bekler. Öte yandan Yılmaz'ın kaçırdığı Şerif Ali ve Kamil'lerin kaçırdığı Nevzat ise ortada bir yanlışlık olduğunu öğrenince rahatlar. Yeniden kasabaya dönüp soruşturmaya kaldıkları yerden devam edeceklerdir ki bu kez de Şerif Ali'nin dünyası beklenmedik bir olayla değişir.

Bu arada oynadığı oyun bir anda gerçeğe dönüşen Zümrüt ise bu durumdan kurtulmanın bir yolunu aramaktadır. Sonunda Doktor Tugay'la kafa kafaya verip yeni bir yalana başvurmak zorunda kalır. Sadıçlar sahte müezzin olarak tanıttıkları Bahri'yi müfettişlere yutturabilecek midir? Zümrüt anne babasını evlilik işinden soğutabilecek midir? Bir an önce tahkikatı bitirip gitmek isteyen Şerif Ali, başına gelenlerden sonra neden bir anda kalmaya verecektir?






http://uploaded.net/file/88lp0ovi/Ye...EB.DL.x264.mkv


http://turbobit.net/6qb5imda0nes/Yes....x264.mkv.html


http://www.hitfile.net/4Ilu/Yesil.De....x264.mkv.html


http://www.uploadable.ch/file/JWtDB5...EB.DL.x264.mkv

Torrentler:



====>TORRENT TIKLA İNDİR <===

Yükleniyor... 

Yeşil Deniz 30.Bölüm, Yeşil Deniz 30.Bölüm indir, Yeşil Deniz 30.Bölüm tek parça, Yeşil Deniz 30.Bölüm Tek Parça İndir Torrent, Yeşil Deniz 30.Bölüm torrent, Yeşil Deniz indir, 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer