Breaking News
Loading...
14 Temmuz 2014 Pazartesi

Söke Yeşil Deniz dizisinin çekimlerine aday

Eylül içerisinde TRT ekranlarında izleyici ile buluşması planlanan ve Ağustos içerisinde çekimlerine başlanılacak olan ’Yeşil Deniz’ adlı Televizyon dizisi yapımcıları Manisa Kırkağaç’tan sonra Söke’nin mahallelerinde de tanıtım çekimleri yaptı.

1990’lı yıllarda geçen yaşanmış bir öyküden esinlenerek, Ege’nin tarımsal kültürünü de öne çıkaran ‘Yeşil Deniz’ adlı dizi için önceki gün Söke’ye gelen yapımcı TFT Televizyon Film Tanıtım Şirketi ekibi, Söke Ovası'nda, Burunköy, Bağarası Kemalpaşa Mahallesi, Çalışlı, Bağarası Hürriyet Mahallesi, Bayırdamı köylerinde tanıtım çekimleri yaptı.
Mekan tercihinin yapılmasının ardından başlayacak dizinin çekimlerinin ise, 2 yıl olacağı öğrenildi. Manisa Kırkağaç’ın köylerinden sonra dizi için Söke de aday ilçe olurken, gerek barınma gerekse hava ve karayolu ulaşımı bakımdan daha avantajlı olmasının değerlendirmede dikkate alınması bekleniyor.
Ayrıca dizide rol alması beklenilen Sökeli sinema ve dizi film oyuncusu sanatçı Yener Gürsoy’un dizinin Söke'de çekilmesini çok arzu ettiği de öğrenildi. (NECATİ MALDAR) 



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer